- tava se unge cu unt cat sa ramana alba pe margini.
- se freaca galbenusurile cu zaharul pana-si dubleaza volumul, se adauga esenta de vanilie, smantana si nuca.
- clatitele se taie fidea si se presara o parte din ele in tava, asa imprastiate.
- se pune jumatate din crema de nuca, se presara inca o parte din fideaua de clatite si se adauga restul de crema de nuca, se pune capac cu diferenta de fidea ramasa, ultima parte sa fie doar din cateva bucati, nu mult.
- se da la cuptorul incalzit la 150 grade Celsius timp de cca 40 de minute si nu, nu se usuca daca aceasta este intrebarea, focul este destul de slab.
- se scoate sufleul si se lasa la racit, se serveste cu gem/dulceata de caise.
- este foarte racoritoare daca se serveste dupa ce a stat in prealabil la frigider.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii