Se curata si se spala ciupercile, se taie bucati mici si se calesc in ulei cu ceapa tocata marunt pana ce scade apa ce o lasa ciupercile.
Se prepara un sos alb din unt amestecat pe foc cu faina si stins cu lapte rece.
Se lasa sa fiarba putin si se amesteca pana se incorporeaza bine.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu galbenusurile puse pe rand, se adauga ciupercile, piperul si sarea dupa gust.
Se toarna albusurile batute spuma si se amesteca usor.
Se unge o forma cu unt, se pune compozitia si se da la cuptor pentru 45 min.
Focul sa fie potrivit.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii