Se pune la topit untul pe baie de aburi impreuna cu zaharul. Cand e gata, se adauga ciocolata rupta bucatele si se amesteca pana se topeste complet. Se lasa sa se racoreasca putin.
Intre timp se bat ouale bine si apoi se adauga faina cernuta. Peste aceasta compozitie se toarna in fir subtire ciocolata topita si se amesteca bine.
Cu acest aluat lichid se umplu trei sfert fiecare forma care, in prealabil a fost unsa cu unt si tapetata cu zahar tos.
Proaspete se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 12 minute, dar se pot tine si la congelator si prepara cand e nevoie. Se dau tot la cuptorul preincalzit la 200 grade, dar se vor tine inauntru pana se crapa la suprafata.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii