Cureti cartofii ii pui la fiert si cand sunt gata ii pasezi si-i lasi sa se raceasca putin dupa care ii amesteci cu branza de vaci faramitata, faina, untul si smantana. adaugi si galbenusurile, verdeata tocata, sare si piper dupa gust si la sfarsit incorporezi si albusurile batute spuma. torni compozitia intr-un vas (rotund de preferinta pentru ca arata mai frumos) uns cu unt si tapetat cu faina si dai la cuptor 40 de minute.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii