se curata cartofii,se spala se taie in cubulete,se pun la fiert.Dupa fierbere se adauga 1 catel de usturoi zdrobit,si se mai lasa 5 min la fiert.Dupa ce au fiert se zdrobesc cartofii ,se adauga laptele fierbinte ,unt ,nucsoara sare,piper si condimente(dupa gust)Se dau la mixer 1min dupa aceea se pun cele 4 galb de ou si se mixeaza 1min .separat se bate 1 albus de ou cu un praf de sare pana se formeaza spuma.Introduceti cu grija alb in pireu.Se pune amestecul in forme mici si se coace la foc potrivit 30min.Se serveste cu friptura si salata verde.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii