Mod de preparare
1.Carnea se pune la fiert si, dupa primele clocote, se inlatura spuma.
2.Dupa cca 20 de minute de la inceputul fierberii, dupa ce s-a inlaturat toata spuma, se adauga legumele curatate si spalate
3.Se fierbe carnea cu legumele pana cand carena este bine patrunsa, apoi se taie marunt toate si se amesteca cu painea sfaramata. Se omogenizeaza bine compozitia.
4.Se bat albusurile spuma tare si se amesteca cu carnea si legumele taiate, usor, cu lingura de sus in jos.
5.Se adauga parmezanul ras, patrunjelul verde tocat, nucsoara si se potriveste gustul de sare si piper
6.Se coace 25-30 de minute, in forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet, in cuptorul incins dinainte, la 180-200˚C
Atentie: Nu se deschide cuptorul in timpul coacerii.
Se serveste cu salata verde si morcovi sotati.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii