Prajim carnea intr-o tigaie adanca pana sa ia culoare.Adaugam ceapa,ciupercile,morcovul si lasam sa fiarba pt.5 minute.Adaugam faina si mai lasam un minut.Adaugam zeama de carne,sarea si piperul,acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc mic pt.45minute.O luam de pe foc si o punem intr-un pirex uns cu uns,adaugam legumele peste carne ,iar pe deasupra adaugam ouale batute spuma.Dam la cuptor,deja incalzit,la 180 grade pt 15-20minute.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii