Se spala capsunile, se zvanta, se indeparteaza coditele si se paseaza printr-o sita (sau in mixer). Se amesteca cu zaharul pudra pana ce se ingroasa. Separat, se bat albusurile spuma, dupa care se amesteca usor cu capsunile pasate si se toarna compozitia intr-un vas de Jena uns cu unt. Se dau la cuptor si se lasa sa creasca 20 de minute
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii