Morcovul si radacina de patrunjel se curata cu un cutit econom, se spala, se taie rondele subtiri.
Prazul (a se folosi numai partea alba) si ceapa se curata, se spala, se taie rondele subtiri.
Baconul se taie fasii si impreuna cu ceapa se pun la calit in putin unt.
Dupa cateva minute, se adauga feliile de morcov, patrunjel, prazul, broccoli, se adauga supa si se fierb toate ingredientele cca. 5 minute, se asezoneaza dupa gust.
Pastele se fierb in apa clocotita cu sare conform indicatiilor de pe pachet, dupa care se scurg si se amesteca cu legumele fierte.
Se incalzeste cuptorul, la cca 200 grade.
Toate ingredientele se pun intr-o forma termorezistenta, unsa in prealabil cu putin unt, iar peste ele se toarna un amestec facut din lapte, oua, branza rasa prin razatoare.
Se da vasul la cuptor la foc potrivit pentru cca. 35-40 minute, inainte cu 5 minute de a fi scos se poate presara putina mozzarella deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii