Sufle de conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida potrivita
  • 2 oua
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de pesmet
  • 100 gr smantana
  • 1 ingura de faina
  • o legatura de marar
  • sare,piper

Mod de preparare

Se desface conopida in buchetele potrivite, se spala si se pune la fiert in apa sarata, timp de 10-15 minute. Dupa fierbere, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca putin.

Intre timp se face un amestec din smantana, faina, oua si marar, se adauga sare si piper dupa gust.Intr-un vas de Jena uns cu unt si tapetat cu pesmet, punem buchetelele de conopida, peste care adaugam sosul din smantana.

Se coace la foc moderat timp de 30-40 minute.

Se poate servi ca atare sau garnitura pentru friptura,peste.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise