Cartofii se curăţă şi se taie rondele subţiri.
Ceapa se taie julie,baconul felii.
Se unge vasul pentru sufle cu ulei,se aşează un strat de cartofi,se sărează şi se piperează,se aşează feliile de ceapă,apoi cele de bacon.
Urmează un alt strat de cartofi peste care se rade brânza sau caşcavalul.
Ouăle se bat bine cu late,sare,piper,oregano.Se toarnă compoziţia peste cartofi.
Deasupra se pune untul bucăţle şi mărarul rupt,presărat din loc în loc.
Se acoperă vasul cu folie de aluminiu şi se coace la foc potrivit cca.30 min.
Încercaţi cu o furculiţă cartofii.Dacă sunt moi,scoateţi folia şi lăsaţi ,cca.15 min.până se rumeneşte.
Serviţi cu salată verde.
Dressingul se prepară foarte simplu: uleiul,zeama de lămâie,sarea,zahărul şi usturoiul pisat se amestecă.Se toarnă sosul obţinut peste salata verde ruptă bucăţi şi se amestecă uşor.
Pregătiţi salata cu 5 min.înaintea servirii .
Bon apetit!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii