-cartofii se curata de coaja si se taie cubulete
-sunca sau costita se taie cubulete
-se unge o tava cu ulei si se pun cartofii si sunca amestecate fara sa se zdrobeasca cartofii
-se bat ouale, se adauga frisca,sarea,piperu si cascavalul si 2 linguri de ulei de masline
-compozitia obtinuta se toarna in tava peste cartofi si sunca,se amesteca usor sa nu se zdrobeasca cartofii
-se introduce la cuptor pana se obtine o culoare rumenita
-se serveste cald ,nu fierbinte,ca sa se poata taia in portii
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii