Am avut rosii din acelea lunguiete carora eu le spun prunisoare sau am mai auzit ghinde. Le-am spalat bine, le-am taiat in doua, le-am dat prin masina de separat rosii pana am umplut ceaunul de 30 de litri. L-am pus pe foc si l-am tinut pana a scazut trei degete. La inceput trebuie sa stai langa el ca da in foc si trebuie amestecat continuu, apoi treci pe la el sa bagi in foc. In timpul acesta pregatesti sticlele. Le clatesti si la bagi la cuptor pana raman uscate in interior. Eu am facut in sticle de 750ml cu gura larga si cu filet si mi-au intrat 26 de sticle.Cand sucul a fiert si sticlele sunt gata, dam ceaunul jos de pe foc si incepem sa punem in sticle. Punem sticlele pe o tava de inox si cu polonocul turnam cate putin in fiecare sticla sa nu se sparga. Cand le-am terminat le punem capacele, le stergem cu o carpa udata cu apa calda. Asa procedam si cu restul de sticle. Le luam apoi in casa si le invelim bine, bine cu multe straturi de haine si paturi timp de trei zile. Sucul de rosii tine 2 ani.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii