Morcovii ii razuim , spalam,si ii taiem rondele subtirele.Lamiia o curatam de coaja ,o taiem pe jumate si desfacem feliile.Marul al curatam de coaja ,ai scoatem simburii si il taiem in 3 sau patru bucati. Acum luam morcovii si ii bagam la storcator, marul si la urma jumatatea de lamiie ..In vasul unde avem sucul obtinut adaugam cele doua lingurite cu miere si amestecam bine pana ce se dizolva toata mierea.Punem in cupe sau pahare si servim.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii