Se spala bine lamaile intregi, se zvanta cu un prosop iar apoi razaim coaja. Coaja rasa de lamaie se pune in apa, impreuna cu zaharul si se lasa sa fiarba in clocote circa 15 minute, apoi se stinge focul si se lasa la racit. Cand s-a racit, se strecoara si se adauga zeama celor trei lamai, trecuta prin sita ca sa nu intre si samburi sau coji in suc. Se pune totul la rece pentru minim 30 de minute si se serveste simpla sau cu adaos de apa minerala.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii