Buna dimineata
Este timpul capsunilor, facem dulceturi marmelade, le servim cu frisca. Dar va intreb ce faceti cu capsuni care sunt moi????
Va dau o idee, este racoritor si sanatos: suc de capsuni.
Punem in cratita zeama de lamaie, zahar, doua pahare de apa si capsuni taiati marunt. Punem sa fiarba la foc mediu. Dupa ce a dat in clocot lasam sa fiarba 20 de minute. Luam de pe foc si adaugam cele 6 pahare de apa rece. Punem in vas de sticla si servim.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii