Se pune intr-un vas vinul, ceapa si usturoiul tocat, bulionul de gogosari, sarea, piperul, condimentele.
Se pune intr-un vas vinul, ceapa si usturoiul tocat, bulionul de gogosari, sarea, piperul, condimentele, chili, leusteanul tocat marunt si se amesteca.
Se pune jumatate din cantitate intr-o tava. Se adauga bucatile de carne si se toarna cealalta jumatate peste carne.
Se pune capac si se da tava la cuptor la foc potrivit pentru circa doua ore sau pana cand totul este gata.
Rata de tara fierbe mai greu ca rata de alimentara si de aceea trebuie sa stea mai mult la foc, sa iasa carnea buna si frageda.
Dupa care se scoate tava si se poate servi.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii