Se pune intr-un vas vinul, ceapa si usturoiul tocat, bulionul de gogosari, sarea, piperul, condimentele.
Se pune intr-un vas vinul, ceapa si usturoiul tocat, bulionul de gogosari, sarea, piperul, condimentele, chili, leusteanul tocat marunt si se amesteca.
Se pune jumatate din cantitate intr-o tava. Se adauga bucatile de carne si se toarna cealalta jumatate peste carne.
Se pune capac si se da tava la cuptor la foc potrivit pentru circa doua ore sau pana cand totul este gata.
Rata de tara fierbe mai greu ca rata de alimentara si de aceea trebuie sa stea mai mult la foc, sa iasa carnea buna si frageda.
Dupa care se scoate tava si se poate servi.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii