Carnea se spala,se portioneaza si se caleste in ulei incins,dupa ce s-a rumenit se presara putina faina,se amesteca repede si se stinge cu apa fierbinte.Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pana se inmoaie.
Ceapa si usturoiul se curata,se spala si se taie bastonase scurte de cam 2 cm,se fierb 10 minute cu carnea la foc mic,se toarna bulionul sau pasta de tomate diluata cu apa,se condimeneteaza dupa gust.Eu am facut si dintr-o cantitate mai mica de carne,doar cateva bucatele,ceapa verde am folosit doar 15 fire deoarece era mare,iar faina am adaugat-o la sfarsit dizolvata in putina apa rece.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii