Stufat de crap din Izmir

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg de fileuri de crap (se gasesc in comert),
  • 3 cartofi,
  • 2 rosii,
  • 2 cepe,
  • 2 lamai,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1/2 legatura de patrunjel,
  • 4 fire de marar,
  • 6 linguri de untdelemn,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Daca fileul de crap e format dintr-o singura bucata, taiati-o felii in grosime de 2-3 cm. - Curatati si spalati cartofii si morcovii, taiati-i in bucati potrivite. Curatati si tocati ceapa. Prajiti toate legumele vreme de 10 minute intr-o cratita. - Adaugati rosiile cojite si tocate, usturoiul pisat si 150 ml apa. Adaugati sare si piper. Lasati sa scada mancarea pe foc viu, apoi puneti bucatile de peste peste legume. Acoperiti mancarea cu o lamaie taiata felii. Acoperiti cratita si lasati sa mijoteasca pe foc mic, vreme de 15 minute. - Inainte de a servi stufatul, scoateti bucatile de lamaie. Presarati patrunjel si marar tocat. Decorati mancarea cu sferturi de lamaie si serviti-o imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise