Strudel cu visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Strudel cu visine

Ingrediente

  • un pachet de aluat de foietaj din comert
  • 1 kg de visine
  • 250 gr zahar
  • 2 linguri de zahar

Mod de preparare

Se scot simburii din visine si se pun la scurs cind sunt scurse se amestaca cu zaharul si cu grisul aluatul dupa ce s a dezghetat se intinde si se pun visinele se ruluaza si se pune in tava se repeta operatiunea eu am avut 6 bucati se ung cu putin unt si se dau la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise