Se pun stafidele la înmuiat pentru 30 minute in apa calda cu putin rom. Se sfarama piscoturile, se amesteca branza cu iaurtul si zaharul apoi se adauga piscoturile sfaramate si stafidele. Se intinde bine aluatul foietaj se adauga umplutura si se ruleaza. Se bate galbenusul cu o lingura de lapte si o lingura de zahar pudra si se unge bine strudelul. Se coace 30 minute la 180°C. Se serveste rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii