Se intinde foaia de strudel pe masa si se stropeste cu unt cald, apoi se presara pe deasupra nuca pisata sau data prin masina, amestecata cu zaharul si scortisoara sau coaja rasa de lamiie. Se stropeste din nou cu unt, se face sul si se aseaza intr-o tava unsa, de asemenea cu unt. Se stropeste strudelul pe deasupra cu restul de unt si se coace. Se taie ca si strudelul cu mere si se stropeste pe deasupra cu un sirop de zahar cu putina vanilie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii