Strudel cu nuci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foaie de strudel
  • 250 gr. nuci
  • scortisoara sau coaja rasa de lamiie
  • 150 gr. unt
  • 300 gr. zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • sirop de zahar

Mod de preparare

Se intinde foaia de strudel pe masa si se stropeste cu unt cald, apoi se presara pe deasupra nuca pisata sau data prin masina, amestecata cu zaharul si scortisoara sau coaja rasa de lamiie. Se stropeste din nou cu unt, se face sul si se aseaza intr-o tava unsa, de asemenea cu unt. Se stropeste strudelul pe deasupra cu restul de unt si se coace. Se taie ca si strudelul cu mere si se stropeste pe deasupra cu un sirop de zahar cu putina vanilie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise