Foietajul se scoate de la frigider si se lasa la temperatura camerei.
Intre timp curatam merele de coaja si le taiem cubulete mici sau se pot da pe razatoarea mare. Se pun intr-o cratita pe foc mic cu zaharul, zaharul vanilat si scortisoara. Le lasam la calit vreo 20-25 minute, pana se inmoaie merele putin. La sfarsit adaugam pesmetul si amestecam bine.
Apoi trecem la asamblare: intindem foietajul si adaugam merele calite, se ruleaza sau se dau forma dorita. Se coc la cuptorul preincalzit la foc potrivit. Sunt gata cand sunt rumenite frumos.
Sunt delicioase!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii