Se tine la decongelat foietajul.
Cureti merele si le razuiesti. Le prajesti pe foc cu putin ulei..adaugi zahar cat dorestt sa fie de dulce, scortisoara, coaja de lamaie si untul si lasi sa se topeasca si opresti.
Intinzi foile de foietaj.Eu am pus 6 foi subtiri la un strudel. Si pe margini se taie fasii paralele de vreo 2 cm, pentru a impleti. Adaugi umlutura pe mijloc,pui gris deasupra asa in ploaie..nu foarte mult, si apoi impletesti.
Le asezi pe o tapsie cu foaie de copt si pui deasupra galbenusul de ou cu lapte amestecat.
Le bagi la cuptor aprox 25 min.
Dupa ce le-ai scos le ungi cu putina apa sa nu fie tare.
Se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii