Dovleacul se amesteca cu cele 2 pliculete de zahar cu scortisoara,zaharul vanilat si cele 100 grame zahar si se lasa sa stea 15-20 minute.Separat intr-un bol se amesteca smantana cu uleiul.(cu aceasta compozitie vom unge foile de strudel)
Luam prima foaia de strudel o ungem cu amestecul de smantana si ulei,punem peste ea alta foaie ,o ungem si pe aceasta cu aceasi compozitie,apoi o a treia foaie +compozitie,apoi asezam dovleacul pe care il stoarcem inainte de zeama pe care a lasat-o si rulam strans strudelul pe lungime .La fel procedam si cu restul de foi.Tapetam o tava cu hartie de copt ,asezam strudelurile ,le ungem cu galbenus si presaram cu zahar.Se da la cuptor 40-45 minute

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii