Dovleacul ras se caleste cu zaharul, se aduga scortisoara si stafidele.
Untura se freaca cu faina, se pun oule, sarea, zaharul, coaja de lamaie si drojdia dizolvata in laptele caldut. Se framanta un aluat potrivit de tare. Se lasa 20 minute sa se odihneasca.
Aluatul se imparte in 3, se intinde fiecare bucata, se pune 1/3 dovleac si se ruleaza, se unge cu galbenus de ou, se coace la foc mic pentru inceput apoi se da focul mai tare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii