Foile la lasam sa se dezghete.Ananasul il taiem in bucatele mici .Punem o cratita pe foc si adaugam margarina, zaharul brun, plicul de zahar vanilat,si ananasul.Lasam la foc 5 minute invirtind din cind in cind.In recipientuil mixerului adaugam praful de budinca si apa si mixam 3 minute incontinuu pina ce se ingroasa.Una dintre foi o taiem fasii de cca 1 cm.Cealalta foaie o taiem pe jumatate si adaugam pe fiecare cite 3 linguri din budinca.Finisam.Apoi adaugam ananasul si fasiile de la cealalta foaie.Le punem dea latul.Apasam pe margini pentru a nu iesi compozitia.Bagam la cuptorul preincalzit la 180 grade cca 25-30 minute.Scoatem,lasam sa se raceasca ,apoi taiem in bucati si servim .(optional---restul de budinca o putem folosi pentru a acompania strudelul)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii