Se taie carnea in bucatele mici si apoi se pune sa se inabuse intr-o cratita cu capac la foc foarte mic completand din cand in cand cu apa daca este nevoie. Cand carnea este fiarta, se asezoneaza cu sare si piper si se introduc in cratita ciupercile taiate, ceapa taiata julien si castravetii taiati rondele (daca sunt mai mari se taie mai intai in 2 pe lung si apoi rondele). Se mai lasa circa 10 min sa fiarba inabusit se ia de pe foc si se amesteca, cu circa 400 ml de smantana si cu cimbru dupa gust. Se poate servi atat rece cat si calda iar in timpul servirii se mai adauga smantana dupa gust. POFTA MARE
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii