Carnita de stroganof se spala in mai multe ape si apoi o fierbem, in putina apa cu putina sare si 1 lingura de unt,ca sa-i dea o aroma speciala. Dupa ce a fiert stroganoful(fierbe foarte repede pentru ca este o carne de vitel), adaugam o ceapa taiata marunt, pe care am prajit-o in prealabil intr-o lingura de ulei de masline extravirgin,dar prajita la modul foarte usor,cel mult 1 minut si amestecand incontinuu in tigaia in care o prajim.Dupa ce am prajit ceapa,o scurgem de ulei si o adaugam peste carnea fiarta. Potrivim de sare si piper si ce condimente mai dorim (eu pun putina menta uscata si tarhon uscat). Adaugam si mazarea si bagam cratita la cuptor pentru cel putin 45 de minute. Dupa 45 de minute scoatem cratita si adaugam cutia de rosii in bulion,pe care am incalzit-o in alta craticioara si mararul tocat foarte fin.Mentionez ca nu se pune cutia de rosii in bulion rece,pentru ca intareste carnea.Introducem cratita ,din nou in cuptor pentru cel putin 10 sau 15 minute si apoi inchidem focul si lasam cratita in cuptor sa se raceasca. Pofta buna!!!
.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii