Se va taia cotletul, ceapa si ciupercile in cuburi mici. Apoi spargem ouale si le punem intr-un vas si le batem bine. Radem branza pe razatoare mica si punem jumatate din cantitatea ei in vasul in care am batut ouale. Apoi tot acolo adaugam si painea cuburi si o lasam acolo 15 minute.
Intre timp incalzim ulei si punem ceapa, cotletul si ciupercile la calit pana devine ceapa aurie si stigem focul de la aragaz. Acum taiem salata fin si o adaugam peste compozitia calita si calda. Apoi pregatim asa zisa omleta cu paine si branza. Dupa ce e gata si omleta adugam peste compotitia cu salata, ceapa, cotlet si ciuperci si gata.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii