Pasul 1:
Zdrobim usturoiul. Adaugam piper proaspat macinat si sare. Turnam uleiul de masline si amestecam bine. Taiem lamaia in felii.
Pasul 2:
Incalzim cuptorul. Pregatim o tava pentru cuptor in care aranjam rondelele de stiuca. Ungem bucatile de peste cu amestecul de ulei si usturoi.Turnam deasupra vinul alb. Adaugam firele de cimbru. Punem feliile de lamaie printre rondelele de stiuca.
Pasul 3:
Introducem tava in cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 30 de minute.
Pasul 4:
Cand pestele este rumenit, scoatem vasul din cuptor. Servim cald, cu lamaie si salata verde.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/stiuca-in-sos-de-vin-si-lamaie-la-cuptor.html
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii