Stir Fry VitAsia cu legume si taitei de sticla

Desfacem conserva de legume asiatice (contine muguri de fasole mung, muguri de bambus, ciuperci Mu-err, mini stiuleti de porumb si morcovi).

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Stir Fry VitAsia cu legume si taitei de sticla

Ingrediente

  • 1 pachet taitei VitAsia
  • 1 conserva legume asiatice VitAsia
  • 3 linguri otet de orez
  • 5 linguri sos Teriyaki
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lingurita condimente asiatice pt wok
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1/2 ardei iute
  • 3 fire ceapa verde
  • 4 rosii cherry

Mod de preparare

Desfacem conserva de legume asiatice (contine muguri de fasole mung, muguri de bambus, ciuperci Mu-err, mini stiuleti de porumb si morcovi), punem legumele intr-o strecuratoare si le lasam sa se scurga.

Taiem fasii ceapa si celelalte legume, ardeiul iute rondele, iar rosiile le taiem in doua.

Punem wok-ul pe foc cu putin ulei si adaugam ceapa si ardeii, ii lasam 5 minute pe foc nu mai mult, ca sa nu devina prea moi. Amestecam continuu.

Adaugam legumele asiatice si condimentele.

Invartim in tigaie si lasam 2-3 minute pe foc, apoi adaugam sosul Teriyaki si otetul de orez, care nu este chiar asa de acru.

Daca este cazul, adaugam sare.

Taiteii sunt facuti din amidon si nu contin gluten.

Nu se fierb niciodata, pentru ca se inmoaie foarte repede.Se prepara conform instructiunilor de pe punga.

Se toarna apa clocotita peste taitei si se lasa 5 minute, apoi se scurg si se amesteca cu legumele.

Si pranzul este gata !

Pofta mare sa aveti ! Are sa va placa....

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise