Carnea de miel se alege si se spala.
Carnea de miel se alege si se spala, apoi se toaca fin impreuna cu ceapa, usturoiul, menta si patrunjelul. Se condimenteaza. Se imparte in 10 portii si se modeleaza in forme ovale.
Tagliatelele se fierb in apa cu sare.
Sosul se face din 150 grame de unt, in care se prajeste baconul taia cuburi. Cand s-a rumenit baconul, se adauga faina, apoi vinul alb si apoi smantana si se lasa sa fiarba. Se lasa sa se ingroase si se condimenteaza.
Sparanghelul se opareste si apoi se trage in restul de unt si se condimenteaza.
Steakurile de miel tocat se prajesc pe gratar sau pe o tigaie unsa cu ulei.
Servire:
Pe o farfurie adanca, se monteaza tagliatellele, apoi steakul, 5 bucati de sparanghel, peste care se asaza pateul prajit putin in tigaie, apoi se adauga sosul.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii