Se indeparteaza urechile,intestinele,se spala,se zvanta si se aseaza intr-un vas de yena uns foarte bine cu ulei de masline.Deasupra se aseaza foi de dafin si restul condimentelor dupa gust , se toarna dressingul format din ulei de masline,otet de mere sau otet balsamic,vinul alb si un pic de apa calda. Se introduc la cuptor pana se rumenesc frumos.Daca scade sosul ,puteti sa mai adaugati din cand cand.La sfarsit se orneaza cu patrunjel verde tocat marunt.
A doua varianta este aceea ca puteti da stavrizii prin pesmet inainte sa-i asezati in tava.Va iesi o parte mai moale,iar cea de deasupra frumos rumenita.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii