De câte ori v-ați invitat prietenii la masă ori s-a apropiat aniversarea cuiva drag și ați fost copleșiți de stresul pregătirii unui meniu perfect care să fie apreciat de toată lumea?
Se întâmplă de multe ori să rămânem în pană de idei sau chiar în criză de timp, așa că, m-am gândit să vă propun o rețetă perfectă pentru un starter delicios și de efect! :)
Am sotat ciupercile și arpagicul în 50 g din untul pregătit. Am adăugat roșiile și am potrivit gustul cu sare și piper.
Am încins cuptorul la 160 de grade.
Din foile de plăcintă pe care le-am tăiat în 9 pătrate egale am folosit câte 4-5 pentru fiecare coșuleț. Le-am așezat în tavă și le-am umplut cu hribile sotate.
Untul rămas l-am omogenizat împreună cu ouăle și vinul. Am adăugat și iaurtul, puțină sare, apoi am umplut coșulețele. Am presărat chimen și le-am copt la 160 de grade timp de 15 minute.
Umplutura poate varia în funcție de preferințe. Puteți folosi carne tocată, brânzeturi sau chiar bacon și ouă întregi, astfel fiind excelente chiar și pentru micul dejun.
Sunt tentante, nu-i așa? :)
Poftă bună!
Dacă vă plac, găsiți toate rețetele noastre pe http://culinary-rainbow.blogspot.ro/
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii