Se curata perele de coaja si de seminte, se taie in patru, se fierb in aburi 20 de minute, dupa care se maruntesc cu mixerul pana ce se obtine un piure foarte fin. Piureul se toarna intr-un castron, se incorporeaza rand pe rand zaharul pudra, scortisoara, smantana si untul inmuiat si se baga la frigider, unde se tine circa doua ore. Intre timp se bat spuma albusurile, adaugand zaharul tos, putin cate putin. In spuma de albusuri se amesteca usor piureul de pere (intarit, putin, la frigider) si apoi se tine din nou la rece 45 de minute. Spuma altfel preparata se serveste cu biscuiti de casa sau piscoturi.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii