Siropul se amesteca cu apa si se pune la fiert.Cand clocoteste,se toarna grisul in forma de ploaie si se fierbe cca 4-5 minute.Se opreste focul,se adauga zaharul vanilat si se bate compozitia pana se raceste si devine spumoasa.Se toarna in bolulete,se orneaza cu fructe sau scortisoara si se pastreaza la rece.
Aceasta spuma de gris se poate prepara si cu zeama de fructe proaspete amestecata cu un sirop obtinut din apa indulcita cu zahar.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii