Spuma de capsuni cu iaurt

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Spuma de capsuni cu iaurt

Ingrediente

  • iaurt natural rece
  • capsuni
  • zahar pudra
  • fulgi de cioco

Mod de preparare

Curatam si spalam capsunile. Pastram 3-4 capsunele mici si mai frumusele.

Iaurtul rece il batem usor cu un pic de zahar sau putem mixa o banana in el.

Turnam iaurtul in cupe de sticla.

Capsunile le amestecam un pic la blender. Spuma de capsuni o strecuram apoi o turnam incet peste iaurt. Asezam cate o capsunica, presaram fulgi de cioco si savuram!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise