Am batut albusurile cu mixerul si treptat am pus zaharul in acest timp mixand pana cand compozitia devine tare. Dupa ce am spalat capsunile si le-am curatat, le-am pus in blender pana ce au devenit o crema pe care am turnat-o peste albusurile batute. Se amesteca cu lingura de lemn de jos in sus pana se incorporeaza bine. Compozitia o adaugati in boluri ori castronele, le ornati dupa bunul plac si dati la rece pentru cateva momente.
P.S. Spuma se mai poate face si din banane, cirese, visine, portocale etc.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii