spuma de caise

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 150 g marmelada de caise
  • 150 g zahar tos
  • 20 ml zeama de lamiie sau rom.

Mod de preparare

Intr-un lighenas, albusurile se bat spuma, se adauga zaharul tos, zeama de lamiie sau romul si marmelada de caise, batindu-le in continuare pe un vas cu apa clocotita, cu telul in forma de para, cca 10 minute, ca si bezelele, pina cind se intaresc bine (sa nu cada de pe tel).Spuma se poate pune in pahare cu sau fara picior, sau in farfurii de compot si se servesc reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise