Lamaile se spala si se dau pe razatoarea mica.
Lămâile se spala si se dau pe razatoarea mica. Coaja se amesteca bine cu o lingura cu zahar pudra si se lasa pe farfurie. Stoarcem lamaile.
Cernem faina, adaugam untul, zaharul pudra ramas, sarea, zaharul vanilinat si ouale si amestecam 10 minute. Adaugam praful de copt, coniac, laptele, coaja si sucul de la lamai. Se amesteca totul pana cand rezulta un aluat potrivit de tare. Se acopera cu folie alimentara si se introduce la rece pentru 30 de minute. Se imparte aluatul in bucati si se modeleaza in betisoare. Ele se taie apoi in bucati, lungi de circa 4 cm si li se da forma de spritati. ( eu am lasat aluatul un pic mai moale si am pus intr un cornet si am facut)
Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt. Punem biscuitii. Preincalzim cuptorul la 180° C si coacem pentru 25-30 minute.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii