Splinele se spala si se portioneaza dupa caz .Bucatile de splina se cresteaza usor la suprafata ,se tin 5 - 10 minute intr-un vas in care turnam putina apa si o lingura de otet ,dupa care se clatesc ,se sterg bine ,se ung cu putin ulei sau cu unt , se sareaza ,se condimenteaza dupa gust si se aseaza pe gratarul uns in prealabil cu unt sau ulei, la grill si se frig pe ambele parti. Splina este foarte sanatoasa si gustoasa daca este preparata in sange sau mediu… Se poate servi cu mujdei de usturoi sau alaturi de garnitura si salata preferata…
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii