Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, se taie sunca fasii subtiri, se toaca ceapa mic si se zdrobesc cateii de usturoi, se rade branza pe razatoarea mica. Toate acestea se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Se lasa la prajit la foc mic, cand sunt gata se adauga pastele care sunt deja fierte si se amesteca fara a se sparge pastele.
Cand se servesc pastele se mai rade un pic de branza ca in imaginea alaturata, pentru dessingn se pot adauga toppinguri.
Pofta Buna
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii