Spirale de pui pe morcovi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Spirale de pui pe morcovi

Ingrediente

  • (pentru o portie);4 morcovi tineri
  • jumatate de piept de pui
  • 50 ml ulei de masline
  • o lingurita de sos Worcester
  • o lingura seminte de susan
  • sare
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras rosu(gogosar).

Mod de preparare

1.Morcovii curatati se acopera cu apa si se fierb 10 minute,cu un praf de sare.

Pieptul de pui desosat se taie fasii suntiri de 0,5 cm latime si pe cat posibil de lungi apoi se sareaza dupa gust.

Fasiile de piept de pui se infasoara in spirala pe morcovii fierti si raciti,apoi se prind cu cate o jumatate de scobitoare de bambus,la fiecare cap al fasiei respective,se dau prin semintele de susan,apoi se prajesc pe gratar sau se prajesc in ulei

2.Ardeii spalati se taie rondele apoi se trag un pic in uleiul incins in tigaie si dupa ce s-au inmuiat un pic se adauga lingurita de sos Worcester.

Spiralelor de pui prajite li se indeparteaza scobitorile apoi se servesc cu rondele de ardei si sosul lasat.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise