Intr-un castron se freaca cu lingura de lemn albusurile cu zaharul, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina si galbenusurile continuand frecarea pana se omogenizeaza totul foarte bine.Nu utati vanilia. Ungeti bine cu unt o tava. Asezati pe ea gramajoare de pasta. Aveti grija sa le spatiati ca sa nu se lipeasca intre intre ele la copt. Presarati pulbere de nuci sau alune.Coaceti 5 min la foc potrivit, apoi 5 min la foc ceva mai tare (cca 220 grade C). Turtitele trebuie sa aiba marginile usor rumenite. Scoateti-le din cuptor si imediat rasucitile pe fiecare in parte pe gatul unei sticle. Este foarte important sa lucrati repede si precis.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii