Intr-un castron se freaca cu lingura de lemn albusurile cu zaharul, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina si galbenusurile continuand frecarea pana se omogenizeaza totul foarte bine.Nu utati vanilia. Ungeti bine cu unt o tava. Asezati pe ea gramajoare de pasta. Aveti grija sa le spatiati ca sa nu se lipeasca intre intre ele la copt. Presarati pulbere de nuci sau alune.Coaceti 5 min la foc potrivit, apoi 5 min la foc ceva mai tare (cca 220 grade C). Turtitele trebuie sa aiba marginile usor rumenite. Scoateti-le din cuptor si imediat rasucitile pe fiecare in parte pe gatul unei sticle. Este foarte important sa lucrati repede si precis.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii