Se taie cateva felii de cascaval de tip moale si se pun intr-un vas cu capac la bain marie aprox. 10 minute pana cand se inmoaie bine. Apoi se pune intr-o tava si i se da forma de dreptunghi, apasand cu degetele, chiar daca este fierbinte. Se unge cu o crema de branza facuta din branza feta sau urda si putin unt (puteti renunta la unt pentru ca se topeste pe cascavalul fierbinte) amestecata cu marar tocat, apoi se ruleaza cu ajutorul unei spatule, se inveleste in folie stretch si se da la rece. Dupa cateva ore se poate servi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii