Pieptul feliat,batut putin,condimentat,deasupra somon,2buc.surimi,se ruleaza,se prinde cu scobitoare,se da prin faina,ou,susan si se prajeste in baie de ulei,dupa care se scoate pe prosoape de hartie;
cascavalul,taiat cubulete se pune intr-un vas si se topeste la bain-marie sau mai repede la microunde;se rastoarna pe o folie alimentara dubla,se aplatizeaza si se pune deasupra spanacul si ceapa verde care au fost calite intr-o lingura de unt iar peste spanac suvite de ardei;se ruleaza cu grija,se strang bine capetele apoi se da la frigider;pentru sos,se pune in blender hreanul ras,ulei de masline,cubulete de branza,si smantana;
pe farfurie,se pune salata taiata subtire amestecata cu ceapa si ardei,ulei de masline si otet balsamic;alaturi ruloul de pui taiat felii cu sos deasupra si cascaval.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii