Puneti uleiul de masline si faina intr-o craticioara, la foc mic. Amestecati cu un tel micut cam un minut si turnati laptele amestecand energic pana se ingroasa si adaugati untul sau uleiul de palmier si telemeaua rasa. Luati imediat de pe foc si amestecati pana se omogenizeaza. (vezi video)
Impartiti compozitia in doua, in jumatate puneti cubulete foarte mici de sunca, piper, eventual oul fiert, iar in cealalta jumatate ardei rosu (pastrati cateva feliute pentru ornat) si masline verzi tocate foarte fin, putin curry si paprika. Dati ambele compozitii la frigider 1-2 ore.
Pe un platou asezati o baza din felii de cascaval de 3-4 mm grosime, intindeti apoi un strat de pasta de branza cu sunca, acoperiti cu felii de branza topita si continuati alternativ cu pasta de branza, felii de cascaval, din nou pasta de branza si felii de branza topita pana terminati ingredientele.
Garnisiti cu masline, bucati de sunca, feliute de ardei rosu, frunze de patrunjel, felii de ou fiert, etc. Mai dati la rece minim 30 minute.
Pofta buna.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii