1. Se indeparteaza capetele lemnoase ale sparanghelului.
2. Incalziti uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
3. Se amestecă mugurii de pin, merisorul şi sarea timp de 5 minute.
4. Adaugati sparanghelul intreg pana si lasati la foc mediu pana cand tulpinile capata o culoare verde lucioasa.
5. Se serveste pe un platou cu bucatele de fructe uscate deasupra (merisor, afine, coacaze).
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii