Sparanghel cu muguri de pin bio

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura sparanghel
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 1 / 3 cana muguri de pin
  • 1 / 3 ceasca merisor uscat (cu infuzii de mar, lamaie sau simplu)
  • 1 lingurita de sare

Mod de preparare

1. Se indeparteaza capetele lemnoase ale sparanghelului.

2. Incalziti uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.

3. Se amestecă mugurii de pin, merisorul şi sarea timp de 5 minute.

4. Adaugati sparanghelul intreg pana si lasati la foc mediu pana cand tulpinile capata o culoare verde lucioasa.

5. Se serveste pe un platou cu bucatele de fructe uscate deasupra (merisor, afine, coacaze).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise