Se pun frunzele de spanac la fiert in apa cu sare. Intre timp se curata ceapa, usturoiul si sa calesc in 2 linguri de ulei masline. Cand devin aurii, se scot de pe foc si se aseaza separat intr-un vas.
Intre timp, spanacul se scurge de apa si se lasa sa se raceasca, ulterior se marunteste cu un cutit si se aseaza in acelasi vas alaturi de ceapa si usturoi.
Se adauga ricotta si branza telemea (feta) fie data prin razatoarea cu ochiuri mari sau maruntita cu mana.
Se amesteca toata compozitia, adaugandu-se pe rand sare, piper, marar si patrunjel plus 3 oua.
Se unge o tava cu ulei, se aseaza 5 foi unse cu ulei, dupa care se toarna compozitia omogen. Se aseaza 5 foi peste compozitie si se toaarna inca un ou batut pentru a prinde crusta.
Se da la cuptor, ulterior se lasa sa se raceasca si apoi se feliaza. Este foarte buna atat calda cat si rece!
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii